Uoverskuelig læseplan…

791

Kender I det, hvor det nærmest er umuligt at komme i gang med at læse til eksamen, fordi det simpelthen ser så uoverskueligt ud?! Motivationen er helt væk. Men nu spiser jeg lige noget morgenmad, og så må jeg i gang med at læse – jeg har ikke så mange timer at læse i, i dag, da jeg skal på arbejde -.-” … Så er væk fra klokken 14.00-22.00 – og der har jeg da nok slet ingen motivation til at læse.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Uoverskuelig læseplan…

    1. Hahaha tak! :D
      Jeg håber også gejsten kommer igen.
      Jeg har givet mig selv lov til at få en god og rolig morgen – så håber jeg at det hjælper på motivationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.