I går var jeg med min gode ven, fra min tidligere uddannelse til Multimediedesigner, nede og træne. Vi styrketrænede (så godt jeg nu kunne). Normalt konditionstræner jeg stort set kun. Til dels fordi jeg ikke aner hvordan halvdelen af træningsmaskinerne virker, og til dels fordi jeg ikke kan finde tiden til begge dele altid… Og jeg har bare mere brug for konditionstræningen. Men det var faktisk rigtig hyggeligt, at have tid til min gode ven (som har stået på ventelisten til at se mig, meget længe XD), og så var det da også meget rart at prøve en anden form for træning.

Vi har besluttet os for at gøre det til en fast ting, hver mandag. Jeg kommer nok til at fortryde det, da min tid er meget knap – men jeg tror det er sundt nok for mig, at have det som en fast aktivitet. Så må jeg konditionstræne de andre dage for mig selv. Jeg er spændt på at se, om jeg i min konditionstræning kommer til at mærke en positiv udvikling, i forbindelse med at jeg også begynder at styrketræne.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(8) Comments

 1. Tak tak :-) Smidder dig på igen når jeg kommer hjem i aften. Det var en stor fejl at dit link manglede.

  1. admin says:

   Jamen du er da også blevet smidt på min liste igen :D
   Men det kunne da godt være at du gerne ville have en mindre mængde linkpartnere, og det skal jeg jo ikke blande mig i. Men er nu glad for at vi stadig kan udveksle links ^_^

 2. Marie says:

  Styrketræningen hjalp mig en hel del ift min løbetræning, samtidig med at jeg faktisk kan se, at min krop er blevet mere ‘tonet’ af det. Så jeg håber og tror at det bliver godt for dig ;)
  Har du en fri dag i dit skema i næste uge eller påskeugen? :) For hvis du har tid kunne jeg godt tænke mig at komme forbi en tur. Måske man kunne lave en bestilling til nogle negle?

  1. admin says:

   MEN du er også så fit Marie! Jeg er blevet sådan en flommet flødebolle igen ^_^” … men sådan kan det jo gå. I det mindste er jeg kommet i gang igen. Og det bliver nok også sundt nok at jeg skal styrketræne hver mandag ^_^

   Ang. negle så har jeg kun tid d. 12/04 efter klokken 14, og d. 13/03 efter klokken 14 – og så er det i Gudumlund, da jeg passer gård for min mor – og i påsken er jeg nemlig i Paris. Er der nogle af de dage som passer dig? :D

   1. Marie says:

    Jeg kan begge dage. Jeg er nemlig alene hjemme i den weekend, så der er sikkert også en bil jeg kan låne :)

    1. admin says:

     Sweet :D Jeg finder lige ud af hvad der passer mig bedst så, og skriver til dig ^_^ Hvilken slags negle vil du have?

 3. Styrketræning er LÆKKERT og har aldrig oplevet, at det kunne have en negativ effekt. Jeg er sikker på du i løbet af no time vil finde ud af, hvor skarp, præcis og let du vil føle dig i dine bevægelser :)

  1. admin says:

   Det er nok rigtig. Jeg var næsten for usmidig til at tage den der maskine hvor man skal skubbe lårene ind af ^_^” Åh gud…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.