Sagen er den, at jeg simpelthen har rigtig meget brug for et par nye kondi sko (faktisk 2 par, men lige nu er der kun råd til ét par). Jeg har allerede et par Nike Revolution 2, som jeg købte i Føtex engang på tilbud. Jeg vil rigtig gerne have et par mere af dem, da jeg er blevet uendelig glad for dem jeg har. Derfor tog jeg i Bilka her til aften, da jeg så at de havde nogle på tilbud til 299 kr. Desværre har jeg sådan en fod, som skal bruge præcis str. 36.5 i netop den model – og dem var der desværre ingen af. Så jeg var kørt forgæves. Jeg har selvfølgelig kigget lidt rundt på nettet, for at finde dem dér, og da de kun står til 50 kr mere de fleste steder, regner jeg med at købe et par hjem over nettet.

Nu står jeg så i det dilemma at der faktisk er flere af modellerne, som jeg godt kan lide, som jeg kan finde i min størrelse (og desværre også rigtig mange jeg godt kan lide, som ikke er til at finde i min størrelse), og jeg står derfor i den typiske situation at jeg ikke kan vælge. De skal bruges som mine nye inddørs sko, i fitness centeret.

Hjælp mig med at vælge hvilket par jeg skal købe! Stem gerne i nedenstående poll, så jeg kan få et input fra jer læsere om, hvilke der er de fedeste.

Hvilken farve Nike Revolution 2, skal jeg købe?

Se resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

  1. Er vild med den pink sort hvid :-)

    1. admin says:

      Ja de er også flotte :D
      TAK for din mening!

  2. […] har jeg virkelig siddet og kigget de forskellige modeller igennem af de Nike Revolution sko, som jeg har tænkt mig at købe. Jeg er blevet enig med mig selv om at jeg skal have to par. Et til arbejde, og et til fitness. Men […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.