Jeg fik kæmpet mig i løbeskoene, og slæbt mig selv ud i terrænet for at løbe 5 km i går – på trods af at der var super møg vejr… Regnvejr. Bagefter havde jeg det rigtig godt! Det var skønt at jeg faktisk fik taget mig sammen, og kom af sted. Nu skal jeg bare tage mig sammen min. 2 gange mere i løbet af denne uge, og så har jeg klaret ugens udfordring.

I dag skal jeg møde i Farsø i praktik, kl. 07:00. Det betyder at jeg har været oppe siden kl. 04:45 (skulle egentlig først være oppe kl. 05:00, men man kan jo ikke gøre for, at man vågner før), Heldigvis har jeg lånt en bil, ellers skulle jeg have været endnu tidligere oppe. Jeg håber lidt, at jeg er frisk nok til at løbe i eftermiddag – eller i hvert fald i det mindste gå en tur.

Aftensmaden er planlagt. Det er mig der skal lave den, og valget er faldet på et sundt valg – kyllingesalat – med en masse grove grøntsager, som er gode og mættende, med en let dressing, og et godt stykke brød til.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Regnvejr er godt at løbe i, så er der ingen insekter!

    1. admin says:

      Måske – hvis man ikke har astma som bliver udløst af fugt XD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.