Jeg vil gerne have tabt 7 kg (igen), inden jeg skal på sommerferie. Derfor vil jeg prøve at kick-starte min sundere livsstil ved at give mig selv udfordringer, for hver uge, og om søndagen så gøre op, om det er lykkedes. Mest for at presse mig selv til at komme af sted og træne, på trods af at jeg er træt, og tiden er knap.

Ugens udfordring #1

– Træn (min.) 30 minutter 3 gange i denne uge.
– Spis halv størrelse portioner aftensmad.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(10) Comments

 1. Trick til aftensmaden – spis af mindre tallerkner. Så snyder du hjernen.

  God fornøjelse :D

  1. admin says:

   Ja det kender jeg :) men jeg vil kunne spise normale portioner af normale tallerkener – så det må min hjerne bare vende sig til! Haha

 2. Et andet “snyde” trick kan også være at drikke et stort glasvand 5-10 min før du skal spise..
  Hvis du mangler inspiration til sundere kost og lidt støtte, så har jeg en facebook grupper der hedder sundt.. :P

  Knus <3

 3. […] Jeg fik kæmpet mig i løbeskoene, og slæbt mig selv ud i terrænet for at løbe 5 km i går – på trods af at der var super møg vejr… Regnvejr. Bagefter havde jeg det rigtig godt! Det var skønt at jeg faktisk fik taget mig sammen, og kom af sted. Nu skal jeg bare tage mig sammen min. 2 gange mere i løbet af denne uge, og så har jeg klaret ugens udfordring. […]

 4. Et andet tip er at spise langsomt. Det er ganske vist naturligt for mig, men også forklaring på hvorfor jeg kun kan spise så lidt. Jeg læste det også lige i et blad i går. Det tager efter sigende 20 minutter for maven at sende signal til hovedet om at vi er mætte, så ifølge en undersøgelse spiste de folk der spiste langsomt 66 kalorier mindre end resten. Det siger selvfølgelig ikke meget, da der jo også er grænser for hvor langsomt man kan spise – man skal vel også være færdig i dag :)

 5. […] Ugens udfordring var i denne uge, som følgende: […]

 6. […] Ugens udfordring #1 + Ugens udfordring #2 + Ugens udfordring […]

 7. […] Ugens udfordring #1 + Ugens udfordring #2 + Ugens udfordring #3 + Ugens udfordring […]

 8. […] Ugens udfordring #1 + Ugens udfordring […]

 9. […] + Ugens udfordring #1 […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.