Udfordring til mig selv!

Jeg vil gerne have tabt 7 kg (igen), inden jeg skal på sommerferie. Derfor vil jeg prøve at kick-starte min sundere livsstil ved at give mig selv udfordringer, for hver uge, og om søndagen så gøre op, om det er lykkedes. Mest for at presse mig selv til at komme af sted og træne, på trods af at jeg er træt, og tiden er knap.

Ugens udfordring #1

– Træn (min.) 30 minutter 3 gange i denne uge.
– Spis halv størrelse portioner aftensmad.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

10 thoughts on “Udfordring til mig selv!

    1. Ja det kender jeg :) men jeg vil kunne spise normale portioner af normale tallerkener – så det må min hjerne bare vende sig til! Haha

  1. Et andet “snyde” trick kan også være at drikke et stort glasvand 5-10 min før du skal spise..
    Hvis du mangler inspiration til sundere kost og lidt støtte, så har jeg en facebook grupper der hedder sundt.. :P

    Knus <3

  2. Et andet tip er at spise langsomt. Det er ganske vist naturligt for mig, men også forklaring på hvorfor jeg kun kan spise så lidt. Jeg læste det også lige i et blad i går. Det tager efter sigende 20 minutter for maven at sende signal til hovedet om at vi er mætte, så ifølge en undersøgelse spiste de folk der spiste langsomt 66 kalorier mindre end resten. Det siger selvfølgelig ikke meget, da der jo også er grænser for hvor langsomt man kan spise – man skal vel også være færdig i dag :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.