20140531-200749-72469438.jpgPuha hvor er jeg udmattet! Jeg sidder lige og nyder en kop tea, og klapper mig selv lidt på skulderen over hvor “dygtig” jeg har været i dag. Jeg gad jo ikke rigtig noget i dag (“Mangler motivation!“) – men jeg kom jo rent faktisk i gang! Jeg har faktisk både været nede og løbe, ude og ride, og har ordnet huslige sysler (taget en kæmpe opvask, og lavet god mad).

Jeg endte jo som sagt ud med at løbetræne. Jeg løb 8 km, og formåede faktisk at skærer lidt af min gennemsnitshastighed. Jeg har kun løbet 8 km én gang før, og dér lå min gennemsnitshastighed på 8.4 km/t. I dag lå min gennemsnitshastighed på 8.9 km/t. Jeg er stadig ikke særlig hurtigt på de lidt længere strækninger (når jeg siger de lidt længere strækninger, så mener jeg alt over 5 km! For bedre er jeg ikke til at løbe!).

Efter jeg havde trænet var jeg allerede smadret, og orkede ikke rigtig mere, men jeg ville rigtig gerne i stalden. Nicki tilbød at tage med mig, og så virkede turen der ud meget lettere. Vi cyklede de 6 km derud, og nødt solen sammen med hestene. Jeg red på banen i 30-45  minutter, og så cyklede vi atter de 6 km hjem. Det var virkelig hyggeligt, og jeg er bare så glad for at vi kom af sted på trods af at jeg var træt!

Det endte faktisk ud med at blive en rigtig dejlig, og aktiv dag – så et klap på skulderen til mig selv, over at jeg faktisk kom ud af døren, på trods af at jeg ikke rigtig gad noget i dag.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Klap på skulderen herfra også. 8 km, det er altså virkelig flot uanset hastighed. Jeg tror aldrig jeg har løbet mere end 6,5. Løber du sommetider interval når du træner, eller er det mere stabilt tempo og så bare derudaf ? :) Det lyder også alt i alt som en rigtig hyggelig dag :)

  1. admin says:

   Tusind tak! Jeg vil gerne kunne løbe endnu længere og endnu hurtigere.
   Har ofte overvejet at træne noget mere interval – men min angst for at få astmaanfald ved al for høj anstrengelse sidder ret dybt i mig, på trods af at det ikke er noget jeg døjer med mere – så det gør jeg faktisk ikke rigtig nej. Jeg sætter farten op, des tættere på mit mål jeg kommer. Starter i et stille og roligt tempo (8-8.5 km/t), og ender ud med en hastighed på 10-12 km/t ved den sidste kilometer.
   Men jeg træner min hastighed på korte distancer. I morgen skal jeg fx. løbe 3-5 km, i højt tempo ^_^

 2. 8 km er da sindssyg flot. Hastigheden er vel underordnet, så længe man får det gjort og får pulsen op. Vi kan jo ikke alle være i top form fra starten af, det skal trænes op :D

  Du kan godt være stolt af dig selv, det er rigtig godt gjort! ♥

  1. admin says:

   Du har ret! Så længe jeg kan klare det på under en time er jeg også okay med det… Men hvis jeg kan få farten endnu mere op, ville jeg nu blive glad…

   I løbet af den kommende uge vil jeg prøve kræfter med 8.5 km/t. Så bliver gennemsnits hastigheden endnu langsommere ^^” men det må jo komme engang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.