Det er lækkert endelig at have en morgen hvor jeg kunne sove længe. Desværre blev den forstyrret af en irriterende flue, som blev ved med at mene, at den skulle ind i min næse og min mund… Hver gang jeg satte mig op, fast besluttet på at dræbe den, med fluesmækkeren i min hånd – ja; så var den væk. Når jeg syntes jeg lå rigtig godt igen, og faldt i søvn, ja så kom fluen frygtløs igen. Men det var nu alligevel dejligt at skulle op efter klokken 06:00.
1046

Morgnen er nu også startet meget godt ud. Jeg har fået læst lidt om knoglerne, musklerne, og leddende i skulderen og albuen. Alt i mens jeg har siddet og drukket en lækker smoothie. I dag skal jeg lige hjem forbi og hente en bog, og ellers står den sådan set på eksamenslæsning.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.