Buhu, eksamen altså!

1047

Jeg glæder mig fuldstændig vanvittigt til at den eksamen er overstået i næste uge! Jeg vil bare videre i livet – og mest af alt, så vil jeg bare gerne have sommerferie! Godt nok skal næsten to uger med fuldtidsarbejde lige klares først, men så er der altså også ferie i næsten en hel måned!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

6 thoughts on “Buhu, eksamen altså!

    1. Tusind tak :D
      Heldigvis er det “bare” en bestået/ikke bestået, så jeg slipper for presset for om det bliver en god karakter eller ej. Jeg skal bare bestå ^^”

    1. Hehe nu får vi at se ^_^” Alt muligt kan jo gå galt XD haha!
      Jeg startede sidste september så det er modul 4 (2. semester) jeg skal til at afslutte ^_^ Så jeg er jo ikke så langt endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.