1053

Nu tror jeg at jeg har tegnet og læst nok om knogler for i dag! I hvert fald tænker jeg i knogle-termer lige nu. Jeg skal også have styr på nogle af de andre ting inden eksamenen, så det må jeg hellere få læst op på nu. Jeg har lige nogle ting jeg dog ikke er helt sikker i, omkring knoglen lige nu, rent fysiologisk, så jeg skal lige have spurgt min venindes mor i morgen omkring de processer (hun er læge). Men rent anatomisk og strukturmæssigt syntes jeg at jeg er ved at have styr på det med knoglerne nu. Det føles nu meget godt.

Og nej – tegningen er stadig ikke anatomisk korrekt.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.