1055I dag skal min “lille”, kæmpe baby, have ordnet hove. Hans hove er desværre flækket rigtig meget, efter at vi har haft sådan en lang periode med total tørke. Jeg håber smeden kan rette lidt op på det. Heldigvis kunne smeden komme ret “akut” og kigge på det, så vi kan få stoppet problemet inden det bliver for alvorligt.

Largos hove er jo i forvejen ikke af den bedste kvalitet. Det kommer sig nok af hans triste fortid. Men de bliver bedre og bedre med tiden – og de er allerede betydelig bedre end da jeg fik ham. De er også ved at være rettet fuldstændig op stillingsmæssig, så mon ikke at han bliver en rigtig fin ridehest når vi når så langt. Han får i hvert fald chancen her hos mig, og den fortjener han. Han er en af verdens dejligste, rareste og mildeste heste. Tænk at nogen kunne behandle ham så dårligt inden jeg fik ham.

Ellers består dagen af rengøring, da min mor og Bøje kommer hjem fra ferie i dag, og ellers skal der bare læses til eksamen -.-” I dag skal jeg have 100% styr på calcium-fosfat stofskiftet, og hvilken virkning inaktivitet har på dette…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

 1. Hvor er han bare smuk.. ;)
  Dejligt at han lige kan få ordnet sine hove..

  Rigtig dejlig weekend til dig

  Knus <3

  1. admin says:

   Ja det var dejligt at vi lige kunne nå at redde dem :)
   De blev rigtig fine, og vi fik stoppet dem i at flække yderligere. Jeg har simpelthen den bedste smed :)
   Og tusind tak! Han er i hvert fald en fantastisk hest. Der er bare en særlig connection i mellem os, som jeg aldrig har oplevet i mellem mig og min anden hest fx… Den forståelse Lady og jeg har med hinanden er tillært, mens den mellem Largo og jeg, bare kommer helt af sig selv ^_^ … Og tænk at han skulle dø?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.