1051

Mit oplæg til eksamen skal handle om knogler, og hvad inaktivitet gør ved knogler. Det er faktisk et rigtig spændene emne (syntes jeg), men jeg må indrømme at jeg også syntes det er lidt sværrer end jeg lige havde troet. Men jeg skal jo have styr på det alligevel, så hvorfor ikke udfordre mig selv. Derfor øver jeg mig i at tegne knoglens struktur. Ofte får jeg mere ud af det end at læse om det bare… Man kan dog ikke kalde mine knogler anatomiske korrekte – men de enkelte dele bliver da placeret på tegningen og danner et større overblik for mig, når jeg skal overveje de enkelte processer som sker i forbindelse med knoglenedbrydningen og genopbyggelsen.

1052

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

 1. Inaktivitet.. mit umiddelbare bud er at det svækker dem og så dør man. Eller noget i den dur.

  1. admin says:

   Hahaha! Ja det svækker i hvert fald knogler, muskler, led og kordineringsevnen ;) … Men om man ligefrem dør af det – tjo.. Det kan godt være i det lange løb. Man er i hvert fald mere udsat for faldtraume. Og hvis man så samtidig er ryger. Fuck. Så er kroppen dælme belastet ^^

   1. Vi kan konkludere, at man dør lige meget hvad man gør.

    Men at der sandelig er muligheder for at forlænge sit ophold n__n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.