Måske er det bare mig, som har en fuldstændig vanvittig humor – men jeg var simpelthen flad af grin da jeg så den overstående video! Den rammer så godt plet på ungdommen nu til dags – og er i det hele taget bare skøn på alle led og kanter. Hvem havde troet menstruation kunne være så pokkers sjovt?! … Og hvad kan man så lære af det? Ikke lyv… Og slet ikke overfor din mor.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. Den er fed!

  1. admin says:

   Ja det er den bare mega! XD

 2. hi.

  hi hi.

  1. admin says:

   NEMLIG! ^_^”

 3. Din humor fejler intet.. jeg synes den video er for cool.. Håber alle teenage piger kommer til at se den.. Ha Ha…

  1. admin says:

   Haha! Ja jeg var bare total ved at dø af grin XD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.