Sommetider bliver man begejstret for noget, og får lyst til at dele dette med andre – eller i hvert fald bare vise at man værdsætter noget. Sommetider kan det også være den anden vej omkring, hvor man gerne vil advare folk om, at de ikke skal spilde deres tid på det ene eller det andet. Ens mening og oplevelse af tingene, betyder faktisk noget for andre. Det er en slags kvalitetstjek, som man kan vejlede sig med, når man skal ud og købe en computer, finde en ny bog og meget andet. Det er jo netop en af de ting, som er så fantastisk ved internettet – man kan forhører sig ved de reelle brugere, og ikke kun ved udbyderen af et givent produkt.

Denne form for offentlige oplevelses- og meningsdeling, findes overalt på nettet; også i blogverdenen. Her omtales div. blogge også på godt og ondt rundt omkring, og er faktisk mange gange yderst inspirerende hvis man leder efter en ny blog at følge. Et af de steder, som tager udgangspunkt i brugerens mening om blogsne, og knap så meget bloggeren selv, er Blogbattle.dk.

WePromote_Blogbattle Promotion_LOGOsubDet lyder som et barsk navn, hvor samtlige blogs er i konkurrence med hinanden – men det er egentlig ikke det, som jeg føler hjemmesiden bliver brugt til. Det er i hvert fald ikke det jeg bruger hjemmesiden til. Det er et sted hvor man kan gå hen og læse om blogs, og lade sig inspirerer. Lidt ligesom når man går ind i et supermarked, men egentlig ikke helt ved hvad man har lyst til – og pludselig! Så ser man noget man syntes ser tiltalende ud… På Blogbattle.dk er man bare så serviceret, at man allerede inden man klikker sig ind på bloggen, kan læse hvad andre har givet af stjerner, og se hvad de har kommenteret. Det er brugernes mening der tæller, og det er brugeren der er fokus på, på hjemmesiden.

WePromote_Blogbattle Promotion_BBBadge3Selv har jeg også oprettet Microcut.dk inde på blogbattle, da hjemmesiden startede. Jeg må indrømme at det lidt var med rystende hænder at jeg oprettede mig som bruger derinde, og lagde min blog op til bedømmelse – tænk hvis folk ikke kunne lide den! Havde jeg nu lyst til at vide det? Jeg har da desværre også fået en enkelt dårlig bedømmelse (1 ud af 5 stjerner), som jeg så kan bruge til at tænke over, at tingene kan være bedre for mine brugere. Samtidig kan jeg glæde mig over, at syv har givet bloggen 5 ud af 5 stjerner, og en enkelt har givet 3 ud af 5. Det gør det hele værd! At der rent faktisk er nogen, som vil give deres mening til kende – om det så er godt eller skidt det de mener om siden. Den fedeste funktion er dog, at man har muligheden for at ligge kommentarer omkring de enkelte blogs – ris, ros, og konstruktiv kritik.

 

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. Åh. Det er en smaddergod idé men helt sikkert også grænseoverskridende. Jeg tror, jeg vil overveje at tage skridtet ;D

  1. admin says:

   Ja! Det er nemlig super spændene! Men også ufattelig grænseoverskridende ^^”

 2. Årh, sikke en god ide! Jeg har også tilmeldt mig :D Hvor finder du dog alle de her sider henne?

  1. admin says:

   Lige netop den her side, fandt jeg da den startede, da de skrev en mail til mig, omkring om jeg havde lyst til at være medlem ^_^ Og det ville jeg jo gerne, for jeg syntes virkelig at det var en god ide.

 3. Jeg har også tilmeldt mig og er ovenud begejstret for konceptet! :)
  En smule grænseoverskridende, men det hjælper virkelig en til at tænke lidt over hvad bloggen indeholder.

  1. admin says:

   Ja det er grænseoverskridende men også rigtig sjovt! :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.