Den sidste knogle

Så har jeg tegnet min sidste Humerus knogle (overarmsknogle), for denne gang… I morgen må det briste eller bærer… Der er ikke andet for. Nu har jeg i hvert fald lavet mit oplæg, læst op til eksamenen, og tegnet en knogle at forklare knoglens anatomi og struktur ud fra. Mere kan jeg nok ikke gøre i denne omgang.

1061

Jeg har en sur/sød fornemmelse lige nu. Jeg glæder mig til at eksamenen er overstået, men jeg er også nervøs – og egentlig også lidt trist over at jeg skal stoppe min praktik, for jeg har været rigtig glad for at være på Farsø Sygehus. Det har været et helt fantastisk personale, og de har givet mig de bedste muligheder for at lærer og vokse som sygeplejerske.

Kryds fingre for mig! Om jeg bestod eller ikke bestod kommer nok først herind i morgen aften, eller fredag morgen/formiddag. Jeg er spændt, og jeg håber det hele går godt. Jeg kan mærke at jeg har folks opbakning og at de tror på mig. Jeg håber ikke at jeg skuffer.

Tusind tak for alle jeres gode kommentarer for øvrigt. Jeg læser dem og bliver glad, men jeg har ikke lige haft overskuddet til at give jer et ordentligt “svar” tilbage. Det får i alle sammen fredag.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

8 thoughts on “Den sidste knogle

  1. Du kan aldrig skuffe mig med eksamener uanset resultatet. Folk skuffer mig kun, når de ikke opfører sig som ordentlige mennesker. Så du kommer aldrig til at skuffe nogen tror jeg, for du er et godt menneske. Husk på det hver gang noget i livet er hårdt, sårende eller svært, at folk kan lide dig, fordi du er et godt menneske. Så kan du altid ranke ryggen og føle en smule stolthed over dig selv uanset hvad der ellers sker. Pøj Pøj Simone, du kommer til at sejre som altid. Jeg glæder mig til at høre din glæde og lettelse over det er godt overstået.

    1. Tusind tak for din dejlige og motiverende besked Trine ;) Det er godt at vide at du tror på mig ^_^ Du er selv et rigtig dejligt menneske!

  2. Kloge ord fra Trine.
    Held og lykke min tøs. (som om du havde behov for det!) Du kan jo bare det “pis”.
    Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.