Alt bliver digitaliseret – selv konsultationer hos lægen! Og hvorfor ikke? De fleste har konstant internetadgang, via deres telefoner, iPads, mv., og i en presset hverdag kan det være svært at få presset et lægecheck ind. Især fordi åbningstiderne i div. lægehuse jo er samtidig med de fleste arbejdspladser holder åbent, og man derfor er nødt til at tage fri for at gå til lægen. Men ikke mere. LægeCheck.dk, er et supplement til det danske sundhedssystem, hvor man har mulighed for at få hurtig lægelig rådgivning af en dansk autoriseret læge, eller måske blot en second opinion.

WePromote_Privatlæge konsultation på nettet_10272483_625689394175268_3477812400177227344_o
Det er ikke kun mail konsultationer, som tilbydes via LægeCheck.dk, men ligeledes telefonisk konsultation og rådgivning, samt fornyelse af recepter online. Altså mindre akutte tilfælde, som er mere bekvemmelige at klare hjemmefra, frem for at skulle ofte tid, penge, og energi på transport til og fra lægen – og ikke mindst slipper man for lange ventetider i venteværelset. Man kan dog også henvises til akut modtagelsen, via LægeCheck.dk, hvis nødvendigt. Altså et fantastisk supplement til akuttelefonen 1813 og det eksisterende danske sundhedssystem.

Selv har jeg ofte en meget travl hverdag, og jeg udskyder altid lægebesøgende gang på gang, selv om de faktisk sommetider kan være af højest nødvendig karakter. Derfor kunne jeg sagtens være tilbøjelig til at bruge denne type konsultations mulighed – selvfølgelig alt efter hvad problemet er.

Hvad syntes du om, idéen om at gå til lægen via nettet?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.