JA, JEG BESTOD!

IMG_0206Ja der er ikke så meget andet at sige, end at jeg bestod i går! Det var en lettelse, og jeg havde faktisk helt godt til selve eksamenen. Jeg kunne svare på alle spørgsmålene, og det hele flød bare derud af. Faktisk opdagede jeg også at jeg kunne en masse mere teoretisk, som jeg slet ikke troede jeg havde fået lagret ordentligt i min hjerne. Det var helt fantastisk at det hele gik så godt. Censor sagde til slut, at min teoretiske viden rakte langt over hvad de forventede af en studerende på modul 4 – så al den terpen, og liden under eksamenspresset, har da givet pote.

Jeg kommer til at savne alt det dejlige personale på Farsø sygehus. De har været helt fantastiske at arbejde sammen med, og jeg har lært meget af dem alle. Fantastiske mennesker, og et fantastisk sygehus, som jeg håber får lov at blive, når det nye super sygehus kommer i Aalborg.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

16 thoughts on “JA, JEG BESTOD!

  1. SÅDAN! Jeg sagde det jo, du ville sprænge baren, det gør du jo altid. Rigtig meget tillykke med det.

  2. Du er sej!

    Men siden du åbenbart har studeret og læst mere end de forventer, så bør du næste gang nok holde lidt igen så du ikke bringer dig selv ud i næseblod og forhøjet blodtryk igen <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.