1062

Nu har jeg jo fået ferie, og det betyder at jeg kan lave nogle kunstige negle igen! Jeg ved ikke helt hvad jeg gerne vil lave. Et eller andet sted har jeg lyst til at lave nogle rigtig kreative – men nu er det jo noget tid siden jeg sidst har lavet på mig selv, så jeg ved ikke om det bliver for stor en mundfuld. Det eneste jeg er sikker på, er at de skal glimte en hel masse. Jeg kan dog ikke beslutte mig for, om det skal være med en blandet farve glimmer, eller blot en enkelt farve, og hvor meget at neglene som skal have glimmer på sig…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Kan du ikke også lave på mig?! Elsker glimmer. Glæder mig til at se hvad du finder på :D

    1. admin says:

      Du kommer bare til Aalborg :D SÅ laver jeg altid glædeligt negle på mine veninder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.