Så skal min “lille” Largo have ordnet tænder, og have sundhedstjek af dyrelægen, inden han rejser i morgen aften. Jeg må indrømme at det er både spændene, men også en lille smule hårdt at skulle sende min lille “baby” af sted, helt alene. Han skal i ridning i Frederikshavn ved en sød pige. Vi forventer i hvert fald at han skal være deroppe hele juli og hele august – og måske længere. Det bliver svært at undvære ham, men det er den bedste løsning for ham, så han kan komme op og komme i gang! Jeg har jo desværre ikke så meget tid, som jeg havde håbet på, efter jeg er startet på sygeplejerske uddannelsen.

Det hele er bare rigtig spændene, og jeg glæder mig allerede til at han skal hjem igen!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Jeg håber I kommer godt gennem det! ;)

    Mvh
    Sonja

    1. admin says:

      Åh ja! Det håber jeg også Sonja ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.