1073

Så er der næsten pakket. Der mangler stadig lidt. Min kuffert vejer 12.5 kg, og Nickis vejer 7 kg. Men jeg har også en masse solcreme i min kuffert, og meget andet dikkedarer, som Nicki ikke har pakket… Nicki syntes vidst ikke at vi skal af sted uden hende – men hun må desværre blive hjemme det bette pus. Det er hårdt for Nicki, at skulle væk fra hende i 2 uger; men mon ikke de begge klarer sig? Kika har jo nogen boende her til at kigge efter hende.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. Kun faktor 10 og 15? Jeg vil nu anbefale stærkere faktor til udendørs aktiviteterne D: Men solcreme er godt uanset faktor :P

  Rigtig god tur, håber I får en fantastisk oplevelse <3

  1. admin says:

   Jamen vi har skam også lige fra 15 til 50+ :D og tusind tak!

   1. Jamen så er alt jo godt :D Hvis jerer solcreme ikke “virker”, det har jeg oplevet i Thailand, så kan jeg anbefale Banana Boat. Den er jo ikke mærket med alt muligt, som Derma serien, men den kan modstå det virkelig fugtige vejr, som får se hud til at være næsten konstant fugtig XD

    Men igen, god tur <3

    1. admin says:

     Heldigvis kan min Derma godt bruges :D for jeg har en træls hud med masser af allergi. Men Nickis garnier har svært ved at modstå fugten, så det kan godt være vi skal følge din anbefaling! Tusind tak i hvert fald!

 2. God tur!!!! Gør det jeg ikke ville gøre!

  1. admin says:

   Tak!!! :D og det skal jeg nok

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.