Så blev min eksamen overstået. Det var skønt! Det gik ganske udmærket, og jeg har en OK fornemmelse omkring det hele. Tror i hvert fald det vil lykkes mig at bestå. Det ville i hvert fald være skønt. Nu må jeg bare vente og se.

IMG_1719.JPG IMG_1722.JPG IMG_1726.JPG IMG_1727.JPG

Efter eksamenen tog jeg ud og red sammen med Laura. Der var skønt vejr, og hestene nødt vidst også at komme ud og røre sig lidt. Nu har jeg jo ikke haft tid til at ride på Lady den sidste uge – eller se noget til hende i det hele taget – så det var bare rigtig skønt!

Nu skal resten af aftenen tilbringes med film, og hygge, i selskab med Laura. Det kan ikke være en ret meget bedre afslutning på eksamenen, og start på weekenden.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Fantastisk med en overstået eksamen og en så fin start på weekenden :)

    1. admin says:

      Ja det var bare skønt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.