Jeg er på mange måder en sucker for Disney klassikerne – men jeg syntes virkelig at overstående sjove indslag, også bringer en masse sandheder på bordet. Jeg har aldrig været så fan af de tidlige Disney prinsesser (udover Mulan og Esmaralda – som teknisk set ikke er prinsesser). Jeg har altid syntes de var umådelig naive og hjælpeløse. Kigger man derimod på Disney prinsesser som fx. Elsa, og Merida – så er det prinsesser med råpower, og ingen af dem har et videre behov for at blive reddet af en mandelig figur. Det syntes jeg er for fedt! Og ikke mindst et godt forbillede for små piger, som sidder og ser Disney filmene.

Uanset om du er enig med mig eller ej, vil du helt sikkert kunne få et sjovt grin fra overstående rap. Hvem ville du udråbe som vinderen af denne ‘hårde’ battle?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(7) Comments

 1. *Ahem* – Elsa er dronning, ikke prinsesse.

  1. admin says:

   Hun er vel prinsesse i starten af filmen ;) haha!

   1. Jaa, men hendes blå kjole er hendes dronninge kjole.

    Så, dronning!

    1. admin says:

     Du får ret og jeg får fred ;D hahaha!

 2. Den er alt for sjov… Tak fordi du delte den.. :D

  1. admin says:

   Haha ja jeg syntes også bare at den er fantastisk ^_^

 3. Jeg vil give dig ret i det med de tidligere prinsesser, men sådan var tiden den gang. Og gud ske lov at Disney har valgt at følge med tiden og skabe gode kvindelige hovedroller og giver deres prinser personlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.