Jeg er gået i gang med at se American Horror Story igen. Sæson 1 var blandt mine ultimativ favorit serier nogensinde, og jeg gav den 4 ud af 5 stjerner i min anmeldelse af den. jeg havde dog svært ved at gå i gang med at gå i gang med sæson 2. Mest fordi jeg blev ved med at sidde fast i første episode. Det der gang på gang fik mig til at miste lysten til at se videre, var at netop episode 1, lagde op til, at det ville blive en sæson præget af aliens. Noget der ikke rigtig siger mig noget – og slet ikke i forhold til denne serie.

1105

Dog tog jeg mig sammen, og fik sit hele afsnittet færdigt, og fortsatte med et par episoder mere. Frem til nu har idéen om aliens ikke spillet en særlig stor rolle – og det faktum at 95% af historien udspilles på et sindssyge hospital (deraf sæsonens navn; asylum), gør det ligeledes uvist om der i virkeligheden overhovedet er tale om tilstedeværelsen af aliens.

1106

Tilgengæld har serien budt på lidt af hvert! Frække nonner, sindssyge mordere med moderkompleks, zombie-ligne monstre, gale videnskabsmænd med rødder i nazismen, dødsengle og ikke mindst djævlen ham selv. Man ved aldrig helt hvilken retning serien vil tage næste gang; og det er netop denne uforudsigelighed der gør den så spændene.

1107

Jeg er nu nået til afsnit 8 ud af 13, og sæsonen er langt mere kompleks og spændene end jeg havde regnet med. Faktisk er den betydelig mere kompleks end sæson 1. Dog er jeg indtil nu, stadig galdere for sæson 1, end for denne sæson. Mest fordi den røde tråd i sæson 1, var lidt tydeligere end den er i denne sæson. Især starten af denne sæson var meget rodet og det tog noget tid om at komme ind i “historien” og hvilken retning den egentlig ville tage.

1108

En anden rigtig sjov ting, ved denne sæson er at de bruger mange af de samme skuespillere fra sæson 1, på trods af at de to sæsoners historier og karakter er fuldstændig uden sammenhørighed. Jeg syntes det er fedt, men ser man sæson 2 lige efter man har set sæson 1, kan det godt være svært at vende sig til de nye roller, som skuespillerne pludselig er i. Jeg kan kun glæde mig over at en af mine yndlings skuespillere (Evan Peters) endnu engang har fået en af hovedrollerne!

Jeg glæder mig til at se serien færdig, og mon ikke at der også kommer en anmeldelse af denne sæson, når jeg har set den færdig.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Tak søde :-) Jeg fandt et spejl i dag nede i det aktivitet center jeg går i. Den hang så langt nede at jeg kunne se hvordan det ser ud. Og jeg siger bare jeg er næsten helt sort så meget har jeg slået mig. Så forstår godt jeg har ondt.

    Til brændte mandler.. Ja det var utrolig nemt at lave og mums de var gode. :-)

    1. admin says:

      Ååårh! Håber snart at det blå mærke forsvinder! Ö

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.