Camp på skolen

1127Kl. 13.00 skal jeg op på min skole. Vi skal på en slags camp, hvor vi skal udvikle grundlaget for vores eksamensopgave. Det betyder vi skal tilbringe natten på skolen, og først får fri kl. 13:00 i morgen.

Jeg kan ikke rigtig finde ud af om jeg glæder mig, og syntes det er rigtig hyggeligt, eller om jeg syntes det hele er lidt besværligt… Ej, jeg syntes faktisk det lyder hyggeligt. Jeg er bare stresset over, at det er så tæt på eksamenen, og at jeg ikke får tid til at læse i weekenden fordi jeg skal arbejde.

Det skal nok blive rigtig hyggeligt at overnatte på skolen med min søde gruppe. Vi har det rigtig hyggeligt sammen, så jeg tænker at dette bare er en mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende, og have nogle dejlige timer sammen.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.