Jeg er hjemme igen efter en nat på skolen. Det endte med at være rigtig hyggeligt, med en masse fagligt at tilbyde. Vi nåede det vi skulle, og der var endda tid til overs til bare at have det sjovt og slappe af (dog fik vi slet ikke sovet, og jeg er derfor mega smadret i dag!)

IMG_1928

Line var så sød at køre både Camilla og jeg ud på skolen – og det var vidst meget heldigt, for vores ting fyldte da en del i den stakkels bil! Jeg var så glad for at jeg ikke skulle kæmpe med mine ting, i et overfyldt bus!

IMG_1934

Temaet for campen var “ulighed i sundhed”. Et spændene emne som vi også har beskæftiget os med, i undervisningen. Der var masser af underemner man kunne komme ind på, i netop dette tema, og det gjorde det faktisk lidt svært for os at komme i gang, fordi vi simpelthen skulle huske at afgrænse os enormt meget.

IMG_1931

Vi skulle lave en masse kreative tiltag i starten af processen. En slags idégenering. Det tog dog en smule overhånd, og gjorde det faktisk næsten svære for os at komme i gang.

IMG_1935Dog gik det bedre efter vi havde siddet et par timer for os selv, og diskuteret frem og tilbage. Vi fandt ud af der var stor ulighed i sundhedsvæsnet hvad angik behandlingen af børn med diabetes type 1 fra ressourcesvage familier, vs. børn med diabetes fra ressourcestærke familier – det blev derfor den patientgruppe vi valgte at fokuserer på.

IMG_1937

Men udover al det faglige var der som sagt også plads til en masse hygge! Vi sørgede for at lave en god stemning med stearinlys, utømmelige kilder af lækkerier, som slik, kaffe, te, sodavand mv.! Jeg kommer virkelig til at savne de fem piger utroligt meget når jeg ikke længere skal arbejde sammen med dem.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Wauw, sikke et engagement – godt med et snolder-lager til at holde hjernen igang :p

    – Anne

    1. admin says:

      Haha ja, vi havde godt nok også brug for sliklageret til sidst ^^”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.