IMG_3680

Min dejlige hest, Lady, står desværre stadig halt. Jeg har netop snakket med dyrelægen igen, igen, og han mener at hun skal komme op til deres klinik for at få en udredning. Det indebærer blandt andet at få lavet bøjeprøve, og div. scanninger af hendes ben og ryg. Det bliver rart at få klarhed omkring hvad hun fejler. Især nu hvor det har stået på i en måned.

Hver dag jeg kommer hjem fra stalden er jeg ked af det, fordi det gør ondt, ikke at vide præcis hvad der er galt, med hende. Jeg frygter også konstant det værste. Jeg håber det blot er en forstrukken muskel, som bare skal have rigtig god tid til at komme sig.

Jeg krydser fingrene for, at det ikke er noget alvorligt. Lady har trods alt været min tro ven i snart 10 år, og jeg kan ikke bærer at se hende have ondt, og da slet ikke bærer tanken om, hvis hun ikke skulle være her hos mig!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Føler med dig. Men man gør jo hvad der er bedst for sit dyr hvis de har ondt :-(

  1. admin says:

   Ja det gør man jo. Håber bare ikke det er noget særligt :'(

  1. admin says:

   :'(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.