IMG_1966Jeg har været så heldig at få en stor pakke bouillonterninger fra Knorrs, i forbindelse med at jeg er Buzzador. Jeg er allerede flittig bruger af bouillonterninger, og bruger dem i alt lige fra pastaretter, lasagne, saucer og supper. Faktisk lavede jeg i går en af de supper som slet ikke kan undvære bouillonterninger; min kartoffel-porrersuppe.

I denne opskrift bruges der to bouillonterninger. Faktisk kan man bruge næsten alle smagsvarianter alt efter hvilken smag og intensitet man går efter. Ofte har jeg brugt smagsvarianten med kylling, da det giver en rund og mild smag til suppen. I går prøvede jeg med én oksekøds bouillonterning, og én grøntsags bouillonterning. Det gav en fantastisk smag, da begge bouillonterninger er meget intense i smagen.

246

Jeg elsker at arbejde med bouillonterninger i min mad. Det giver en dejlig smagsoplevelse, og med syv forskellige smagsvarianter, har man mange muligheder for at skabe en god smagskombination alt efter hvilke ingredienser man arbejder med.

Det bliver rigtig spændene at lave en masse forskellige retter, med Knorrs bouillonterninger i. Nicki elsker spaghetti Bolognese, så det bliver helt klart sat på ugens madplan, da bouillonterningerne tjener op til flere formål i min opskrift herpå.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.