Så er julegaverne klaret

Okay, julegaverne er ikke helt klaret. Men det er da virkelig tæt på! Jeg mangler faktisk kun at købe en dejlig gave til Nicki, og så er julegaverne for mit vedkommende klaret for i år. Jeg syntes jeg har fået købt nogle super fine ting, som modtagerne af gaverne helt klart bliver glade for. Nu kan jeg med fuldstændig ro i sindet klare mig igennem resten af november og den forestående december. I hvert fald med hensyn til julegaver.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

7 thoughts on “Så er julegaverne klaret

   1. Jeg venter til december. Håber altid på at kunne klare indkøbene mens sneen daler yndigt ned og man stopper for at få en kop gløgg eller brændte mandler mens lysene stråler over ens hoved n__n

    1. Hahaha! Jeg syntes ALDRIG det er så karma, når man tåger rundt i realiteten. Men det lyder da smukt. Men jeg fik da også en kop varm kakao med min bror.

  1. Hahaha :D Ja det er dejligt at have det overstået!
   Det gode ved at have sin ønskeseddel oppe hele året ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.