Nu er det nu! Jeg har sagt det før, og ikke rigtig kommet i gang – men nu er det NU! Jeg vil i gang med at træne og leve sundt igen. Har endnu ikke turde være på vægten, men tror bestemt at jeg har taget alt det på, som jeg har tabt sidste år…

Men nu må jeg i gang igen. Jeg ved ikke helt om jeg vil gøre det på samme måde, som sidste gang. Jeg talte jo kalorier og trænede stort set hver dag. Jeg har meget mindre tid i dag, så jeg kan allerede udelukke at træne hver dag. Desuden ved jeg ikke om det kræver for meget af mig, at skulle veje al min mad, og tælle kalorier igen. Det tager jo utrolig meget tid. Dog ved jeg én ting! Jeg skal glæde mig over mine succeser denne gang!

Jeg har aldrig haft det så dårligt med min krop, som sidst jeg havde tabt mig. Jeg var aldrig tilfreds! Når jeg ser billeder fra dengang, nu, kan jeg jo se at det var flot, men det kunne jeg ikke på daværende tidspunkt.

I aften tager jeg ned og træner, og så er jeg i det mindste i gang igen! Om jeg laver vægt-updates hver uge igen, ved jeg ikke helt. Måske jeg skulle gøre det hver 14. dag? Eller hver måned? Eller måske slet ikke? Der er mange ting jeg skal overveje i forhold til mit nye projekt om igen at få en sund livsstil.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(14) Comments

 1. Hep hep :)

  1. admin says:

   TAK! :D

   1. Et godt trick er at skære sukker fra. Helt fra.
    Jeg kører fra tid til anden perioder hvor jeg ikke spiser sukker, brød, ris eller pasta. Både fordi de er meget kalorie holdige, men også fordi de har en ringe mætteevne. Plus de har en kedelig tendens til at gøre en små afhængig.

    Det er svært, for der er sukker i nærmest al forarbejdet mad (ketcup osv). Men, det føles godt.

    1. admin says:

     Ja ja XD Det bliver du ved med at sige søde! Og det kommer ALDRIG til at ske ;D hahaha. Det er for stor en opgave for mig, at skulle tjekke alle produkter jeg bruger for sukkerindhold. Desuden kan jeg ikke leve uden lidt honning i min sukker i min te om morgnen. Men jeg er slet ikke i tvivl om at du har ret i at det ville være bedst. Men jeg kender også mig selv, og er nødt til at sætte mig realistiske mål ^^”

     1. Jeg mener ikke man skal være fanatisk omkring det. Hvis du har lyst til honning, så spis honning. Men sukkeret er virkelig en stor synder, da det jo også påvirker dit blodsukker og kan gøre dig træt..

      Jeg mener ikke du skal tjekke alt, og noteret alt. Det gør jeg heller ikke selv.

 2. Ja jeg er så typen der følger dig via bloglovin og læser indlæg bagfra.. ha ha

  Jeg er selv tilbage til den sunde livsstil fra i mandag og det går overraskenden godt her. Jeg havde også udskudt min vejning overdrevet længe og rigtig nok har jeg taget alt for meget på og har aldrig vejet så meget som nu. Men nu er jeg igang..

  Håber også du kommer på vægten og at du får trænet.
  Det vigtigste er jo at du prøver og husk nu ikke at være for hård ved dig selv. Jeg vejer ikke selv min mad med prøver bruge min sunde fornuft. Jeg ved efter hånden godt selv hvad jeg skal og ikke skal..

  Måske vi kan støtte hianden lidt..

  Kram

  1. admin says:

   Årh du er så sej! :D Det er flot du også er kommet igang igen!
   Vi må, som du skriver, støtte hinanden lidt i det, for det kan være svært.
   Jeg er heldigvis begyndt at træne med en veninde, og jeg tror det kommer til at gøre en verden til forskel for mig :)

   1. Jeg kan bedst træne alene, så kan jeg koncentrer mig 100% om det jeg er igang med.
    Men synes da det er fedt hvis i er glade for at træne sammen.. :D

    1. admin says:

     Ja der er man jo bare så vildt forskellige :) jeg bliver mere motiveret til at komme afsted når en anden regner mig mig, hehe.

     1. Jeg synes mange piger snakker for meget og træner for lidt, når de har veninder med.. og jeg kender ikke selv nogen som ville kunne holde mit tempo.. Jeg holder næsten ikke pauser og er totalt i min egen fokuseret verden.

      Synes det er fedt at i kan træne sammen.. <3

     2. admin says:

      Hahahaha! Ja det kan du have ret i. Camilla og jeg snakker stort set ikke når vi træner dog. Jeg har en rigtig mande-hjerne, så jeg kan overhovedet ikke multitarske, så når jeg træner, er jeg fokuseret på at kordinerer min krop i overensstemmelse til øvelsen jeg laver ^^” Så er der altså ikke meget overskud til at snakke ved siden af! haha!

 3. […] I går skrev jeg jo om, at jeg var super motiveret for at komme i gang med træningen igen, og den sunde livsstil. Jeg har faktisk allerede gjort alvor af mine udtalelser. […]

 4. admin says:

  Nå ja, men hvis det er sådan du mener – så holder jeg mig allerede fra sukker, og hvidt brød ^_^

  1. Cool! Det ruller det jo. Jeg er også i gang med sund november, så vi kan følges ad ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.