Jeg ankom til Århus i går, klokken 17.15. Det var en super god tur herned til billige penge. Det er afgjort ikke sidste gang jeg bruger Gomore!

Vi brugte i går aftes på at hygge, drikke te, lave lækker aftensmad (satay kylling! Mums!), catche op på hinandens liv, og spille et (for mig nyt) spil, kalder Dixit. Det var super sjovt! Lige noget for mig, og mine to barndomsveninder, da spillet kræver man er kreativ og ved hvordan de andre tænker… Og nå ja, så vandt jeg jo! Så kan det kun være et godt spil!

IMG_1997.JPG

I eftermiddag står den så på “børne” fødselsdag (kakao, kage og boller! Lykke!), med Sarahs omgangskreds hernede fra Århus. I aften står den på bytur. Så altså en masse hygge, og fis og ballade i vente!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.