IMG_2026.JPG

Årh altså! Så sidder man her i Århus og venter på toget. Det skulle komme kl.12.20, men er nu blevet udsat til 12.43… Ikke lige dagen hvor jeg føler for det. Har sammenlagt sovet 30 minutter, så er ret smadret. Jeg har ellers tidligere skrevet et rosende indlæg om DSB. Det er som sådan heller ikke fordi 20 minutters forsinkelse er så forfærdeligt, men efter jeg har prøvet Gomore, og fundet ud af hvor meget hurtigere, nemmere og ikke mindst billigere det er end DSB togene, så tror jeg ikke det bliver til mange togture til mig i fremtiden.

(Okay – lige efter jeg havde skrevet dette indlæg, snakkede jeg med den sødeste og mest hjælpsomme DSB medarbejder omkring forsinkelserne, fordi det hele var lidt forvirrende. Thumbs up til medarbejderne i billetsalget på Århus banegård, trods alt!)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Åh, dumme DSB. Jeg håber, du snart kommer hjem!

  1. admin says:

   Årh det endte med at være omkring en time forsinket ^^” Men kom da sikkert hjem!

 2. Håber du kom godt hjem og har nydt resten af weekenden <3

  1. admin says:

   Det gjorde jeg! :D Heldigvis da!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.