Så går turen til Århus i eftermiddag. Jeg skal ned og besøge min søde veninde, Sarah, som jeg ellers ikke ser så ofte. Både på grund af afstanden i mellem os, men også fordi vi begge to altid har gang i et eller andet, og derfor meget lidt tid til alt muligt.

Sarah havde fødselsdag i slutningen af oktober, og lang tid inden havde jeg spurgt om hun holdte noget fødselsdag igen i år, for så ville jeg da prøve at sætte tid af til det. Hun kunne ikke rigtig svare på hvad hendes planer var da hun dengang sad midt i noget eksamen – men på mirakuløs vis, så endte det med at hendes fødselsdagsplaner endte med at stemme overens med den eneste friweekend jeg har fra mit arbejde i lang tid. Fedt!

Så nu går turen altså til Århus i eftermiddag. Jeg har ‘bestilt’ rejsen, via GoMore, så det kostede mig 60 kr. Jeg kan se at jeg kommer til at køre med to andre, så det bliver da spændene at se hvorledes det hele bliver.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Håber du får en rigtig dejlig tur.. Århus er fantastisk. <3

    1. admin says:

      Tusind tak søde! ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.