1139

Det er sjældent jeg smider selfies op på bloggen. Mest af alt fordi jeg egentlig ikke er mega fan af selfies, og fordi jeg ikke orker at glo på mit eget fjæs. Jeg er i det hele taget ikke ret glad for billeder af mig selv. Jeg har altid næsten helt lukkede øjne, stor kinder, og et eller andet weird ansigtsudtryk. De sidste to dage har jeg alligevel smidt billeder op af mig selv. Det er utroligt.

Overstående billede er fra min weekend i Århus. Nærmere bestemt lørdag aften, hvor vi fejrede Sarah fødselsdag og var i byen. Det var en rigtig sjov weekend, og det var en rigtig festlig bytur! Det var bare rigtig fedt at komme ud og møde lidt helt nye mennesker (det er jo ikke mange fra Århus, som jeg kender). Det er altid spændene at høre nogle andre menneskers historier og livsbetingelser. Jeg snakkede virkelig med nogle livsbekræftende mennesker denne gang; spændene!

Vi var sent hjemme, for inden vi kunne komme hjem, var vi nødt til at hjælpe en mand som var besvimet i en gyde grundet ekstrem alkohol indtag. Det var en lidt dramatisk, og voldsom afslutning på aftenen, men det hele endte jo godt alligevel.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(5) Comments

 1. Jeg er selv ret glad for selfies og elsker når andre smider nogen op.
  Jeg synes tit man kan se på billeder, hvordan folk har det og jeg er meget visuel i min tanke gang.. Skal normalt helst se dem jeg snakker med..

  Tror også det er godt med selfies engang imellem for at acceptere den man er.. jeg er dog også klar over at alle de selfies kan være for meget..

  Lyder til du havde en skøn weekend.. <3

  Knus <3

  1. admin says:

   Hmm.,.. Jeg har det ambivilent med selfies. Jeg forstår ikke rigtig når folk ligger et random selfie op, som absolut ingen sammenhæng har til det de skriver om… Men jeg er også typen der elsker at se sammenhænge, og når det ikke længere har sammenhæng i min verden bliver det bare overflødigt. Men du har ret. Et billede siger jo ofte mere end 1000 ord.

   Og det er også et vigtigt aspekt det med at det kan være med til selverkendelse og accept af selvet. Jeg er nok bare ikke så langt i min selv accept endnu ^^”

 2. Du er fin :)

  Lyder som en god weekend! Jeg har et meget ambivalent forhold til at møde nye mennesker. Jeg er mega genert.. men kan også godt lide at møde nye.

  1. admin says:

   Årh tak søde :D

   Jeg elsker at møde nye mennesker, selv om jeg er meget genert! :D Des mere genert jeg er, des mere snakker jeg. Faktisk så har jeg aldrig besvær med at få gang i en samtale med en fremmed.

 3. […] var er altså som sagt en del af den type i dag, og det ødelagde det jo lidt. Jeg elsker ellers at møde nye mennesker normalt; men i dag skulle åbenbart ikke være en af […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.