1154

Jeg kunne slet ikke lade være med at stoppe op, da jeg stod af bussen her til aften. Normalt stiger jeg af bussen meget tæt på min lejlighed, men i dag kom der en anden bus da jeg fik fri, og det betød at jeg også var nødt til at stå af ved Aalborg Busterminal. Det var helt underligt at være dernede, her til aften. Det er efterhånden meget sjældent at jeg er ved busterminalen; men jeg fortryder ikke at jeg skulle gå lidt længere i dag, for det var rigtig smukt med al lyset nede foran pladsen ved busterminalen.

Det er rigtig hyggeligt og juleagtigt dernede! Det kan være jeg skal til at stå af bussen dernede lidt oftere… Så får jeg også lidt ekstra motion. Man bliver bare så hurtigt doven, når bussen ellers nærmest kører hele vejen til døren.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(5) Comments

 1. Jeg elsker bare byernes jule-lys..
  Det er altså bare såå smukt og giver altid lidt extra julestemning..

  Knus <3

  1. admin says:

   Ja det er bare SÅ vildt fint og hyggeligt! :D
   Aalborg er generelt ret flot pyntet ^__^

   1. Jeg var i Odense i går med Gizmo og se jule-lys, der er også super smukt. <3

    1. admin says:

     Nice! Fik i taget en masse billeder så? :D
     Jeg tror faktisk aldrig jeg har været i Odense, så jeg ved faktisk ikke hvordan det ser ud.

 2. Jeg tog ikke selv nogen, men gizmo tog et par som jeg også har lånt på min blog :D
  Hun har også filmet en del som nok kommer på hendes blog på et tidspunkt :D

  Knus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.