… På vej hjem fra arbejde

1154

Jeg kunne slet ikke lade være med at stoppe op, da jeg stod af bussen her til aften. Normalt stiger jeg af bussen meget tæt på min lejlighed, men i dag kom der en anden bus da jeg fik fri, og det betød at jeg også var nødt til at stå af ved Aalborg Busterminal. Det var helt underligt at være dernede, her til aften. Det er efterhånden meget sjældent at jeg er ved busterminalen; men jeg fortryder ikke at jeg skulle gå lidt længere i dag, for det var rigtig smukt med al lyset nede foran pladsen ved busterminalen.

Det er rigtig hyggeligt og juleagtigt dernede! Det kan være jeg skal til at stå af bussen dernede lidt oftere… Så får jeg også lidt ekstra motion. Man bliver bare så hurtigt doven, når bussen ellers nærmest kører hele vejen til døren.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “… På vej hjem fra arbejde

        1. Nice! Fik i taget en masse billeder så? :D
          Jeg tror faktisk aldrig jeg har været i Odense, så jeg ved faktisk ikke hvordan det ser ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.