1153
Ej hvor er det altså hyggeligt at stå op til fine gaver hver dag. Bliver glad og spændt bare jeg kigger på den store bunke gaver som venter på mig. Jeg havde næsten glemt hvorledes det var at få pakkekalender gaver, da jeg var lille! Faktisk tror jeg kun at jeg har fået én pakkekalender, så langt tilbage som jeg husker. Jeg har dog altid fået fantastiske adventsgaver som barn. Fik endda adventsgaver helt til jeg blev 18 år! Jeg er vidst ret forkælet.
IMG_2096.JPG
Det er jo den 2. december nu, hvilket betyder endnu en fin gave. Dagens gave var sådan en nylon handske, som man bruger til at stimulerer huden, og fjerne døde hudceller. Jeg har aldrig brugt sådan en før, men jeg har godt nok set dem i den Føtex jeg arbejder i, og tænkt over om de er noget ved. Det bliver da spændene om de er gode!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.