1155 I dag er det en lille fin pakke jeg skal åbne. Den er så fin, og hverken rasler eller noget. Hvad mon det kan være? Hver aften inden jeg går i seng, tænker jeg over hvad jeg mon får i morgendagens kalenderpakke, og så bliver jeg bare så spændt! Jeg elsker kalendergaver. Jeg tror også bare at det er ekstra særligt når det er så mange år siden jeg sidst har fået nogen form for pakkekalender.

IMG_2126.JPG En mascara! En lille og fin, taskevenlig mascara! Lige noget jeg kunne bruge. Så kan jeg tage den med i den lille håndtaske når jeg skal i byen (ikke at det sker såå tit), og når jeg skal på ferie rundt omkring. Fedt, fedt! Alle pakkerne har været rigtig gode, men det her er nu alligevel nok den bedste indtil videre.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.