IMG_2129Endnu en fin pakke til mig, i min pakkekalender! Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg en kæmpe baby når det kommer til gaver! Jeg elsker gaver! Både at give dem og få dem. Jeg elsker også at gætte på, hvad der mon er i pakken, hvilket også betyder at jeg piller helt vildt, ved gaven inden jeg åbner dem op. I dag har jeg også krammet lidt på pakken, og jeg gætter på at det er… Makeupfjerner! Fra Matas. Jeg syntes jeg kunne kende formen. De sidste par dage har jeg skudt helt ved siden af! Jeg troede for eksempel at pakke nummer 2 var sokker, men den her gang føler jeg mig ret sikker i mit gæt.

IMG_2132Hvor er jeg god! Endelig gættede jeg rigtigt! Sikke en dejlig, og praktisk gave! Jeg er også næsten løbet tør for den make up fjerner jeg har lige nu!

Jeg har ikke prøvet den der mild, men jeg har ofte brugt alle mulige af de andre makeup fjernere som Matas har lavet, så mon ikke denne her er mindst lige så god? Faktisk er jeg glad for at den ikke med olie i, som en ad de andre fra Matas. Den bliver bare så træls og fedtet at bruge.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.