1158

01 // Chinese Blossom Pink – Håndklæde – PiP Studio – 70×140 02 // 2-pak gæstehåndklæder 03 // Bruseforhæng med tryk

Sad lige og fik tilføjet lidt ekstra ting til min ønskeliste. Lidt praktiske ting. Jeg opdagede blandt andet at de havde fået en serie på H&M Home, som lige er mig! Jeg elsker japanske kirsebærblomster, og lige nu har de altså en serie i både hvid og sort, fyldt med kirsebærblomster. Jeg har ikke tilføjet hele sættet her i indlægget – resten er dog tilføjet på ønskelisten. Mest af alt ønsker jeg bruseforhænget, for Nicki og jeg kunne virkelig godt bruge et nyt, så vi har et bruseforhæng mere at skifte i mellem, så det ikke behøver at være planlagt taktisk smart når det andet skal vaskes.

Derudover er håndklæderne fra PiP studio stadig på min ønskeliste. Både i pink og hvid. De er så fine, og jeg tror det ville se rigtig godt ud på badeværelset hvis de var blandet. Det er jo også kirsebærblomster som er motivet på PiP studio håndklæderne.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.