IMG_2138

I dag var der en ordentlig pakke i stakken! Jeg kunne nærmest ikke få den gravet fri. Så er det godt at det var på en weekend, morgen, så jeg ikke kom for sent afsted i skole eller sådan noget. Det ville alligevel have været en ny én; “Beklager jeg kommer for sent, jeg kunne ikke finde pakke nr. 6”. Det kan også være at jeg havde lidt svært ved at finde pakken fordi jeg var en smule bagstiv efter gårdagens fest.

IMG_2142

Dagens pakke var en lækker creme. Jeg kender den ikke, men umiddelbart ville jeg tro at det var sådan en fra apoteket, ud fra designet. Eller Matas. Jeg køber normalt den creme der hedder ‘A-Derma Exomega Cream’, fra apoteket, og den er bare super godt, men det er også meget fedt at prøve en anden!

Desuden mærkes denne her ikke helt så fed som den jeg normalt bruger, så det er meget rart at have denne, til de dage man ikke lige har tid til at vente i 40 år, på at cremen tørrere ind. Jeg kan i hvert fald ikke holde ud at tage tøjet på, før cremen er helt tørreret ind.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.