Har du nogensinde hørt om Linette Gyldenstjerne? Ikke det? Nej det havde jeg heller ikke før i går aftes. Jeg surfede lidt rundt på nettet, på opdagelse efter nye blogge, og der kom jeg forbi Pocabella, som havde skrevet et indlæg om ‘Blogsangen‘. Blogsangen handler om at blogge, og er bygget op omkring, satire-karakteren Linette Gyldenstjernes liv, og blog. Jeg syntes at sangen er meget god og sjov, men jeg er endnu vildere med Linette blogråd; derfor syntes jeg da også at jeg vil dele dem med jer.

Jeg kan ikke lade være med, at tænke, at der måske endda er nogle ‘Linetter’ derude! Det skal de i hvert fald have lov til. Vi kender alle sammen typen, ikke?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. Haha, dem ville jeg os have postet senere. Det er god underholdning. Har grint så meget over det så mange gange. :-)

 2. Det er for sjovt… :D Elsker det..

 3. Ej hun går mig på nerverne. Jeg er godt klar over at det er en satire, men jeg har virkelig lyst til lige at klappen hende en og bede hende om at tage sig sammen…

  1. admin says:

   Hahaha jeg ELSKER hende! Haha

 4. Jah… sådan kunne man selvfølgelig også vælge at gøre det, og billigt endda, hehe. Men må godt nok også indrømme at karakteren er nervepirrende øretæveindbydende, for det kan hun vel ikke mene alvorligt – godt lavet ^^” Og lige klar til at flytte ind sammen med “S3 MiN SuPr GrIM3 Zit3”-how-not-to-do-it webbyen demonstrations hjemmesiderne xD

  1. admin says:

   Hahahaha du har så ret!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.