Endelig! Jeg har kæmpet mig igennem 71 sider, fyldt med opgaver, relateret til lægemiddelregning! Jeg er helt ør i hovedet efter at have arbejdet med alle de tal. Det har faktisk været en rigtig succes oplevelse, så selv om det har krævet en del tid, så har det været en god oplevelse. Altså alt taget i betragtning, i forhold til at det er lektier!1160
Nu fortjener jeg vidst at hygge mig den smule af aftenen der er tilbage, inden jeg skal op og have undervisning i al det her lægemiddelregning i morgen. Jeg har set ‘Trading Places’ på Netflix, og sidder med en dejlig varm kop kaffe, klar til at blive slubret ned. Det er sådan det skal være!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. Mor says:

    Du er sej… Du blev også et matematisk geni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.