Dagen i dag er gået med forberedelser på, den tur jeg skal på i morgen sammen med min familie. Vi kører nemlig til Hamburg i morgen eftermiddag. Det passer fint ind i mit skema, da jeg dermed ikke går glip af nogle undervisningstimer i skolen. Dog skal jeg lige lave en test i lægemiddelregning, mens jeg er i Hamburg, men så længe jeg har min computer og internet, så skal det nok kunne lykkedes.

Alting er stadig lidt kaotisk, og jeg har stadig ikke fået pakket, da jeg har haft så meget andet, som jeg skulle nå – men det må jeg kunne nå i morgen efter skole. Vi skal først køre klokken 16.00, og jeg har heldigvis fri fra skole lidt over kl. 14.00.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. Hejsa
    Håber I får en rigtig god tur min pige, Hamburg er en fantastisk “juleby”, deres julemarked er bare så meget bedre end f.eks. Københavns (Der er faktisk kun tivoli tilbage der gør noget særligt ud af julen i Kbh.) God tur. Kh far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.