IMG_2168.JPG


Jeg har ikke været hjemme de sidste par dage, så jeg har ikke kunne åbne min fine pakkekalender, før i dag. Derfor ventede der 3 dejlige pakker på mig, da jeg kom hjem efter skole i dag.

IMG_2169.JPG

Jeg fik tre små fixe (og praktiske) ting. Især skal glæden over dejligt, varme sokker, understreges. Farvel til fodkolde dage!

Jeg først hjemme til at åbne pakker igen, på søndag. Der var ikke rigtig plads til at pakke dem i kufferten, til turen til Hamburg. Det ville også have været lidt upraktisk at have dem med, selv om det ville have været hyggeligt at have dem hver morgen.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.