Var der nogen der sagde scummy hostel?

 Jeg tror sjældent at vi har grint så meget, som da vi kom fra vores første togtur igennem Japan, og det hostel vi nu bor på, kom til syne. Hvorfor? Jo fordi det ca. Er en gammel fabrik som er blevet lavet om til noget der skulle minde om et hostel. Havde vi forventet mere for 153 kr pr. Nat, i Tokyo? Nix. 

Værelset er lille. Fællesarealet er rodet. Det hele er brygget sammen af hjemmelavet anordninger – men hey! Værelset han låses! Folkene her er super søde! Og så har vi nydt aftenen på deres ret så lækre tagterasse!
   
 

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

7 thoughts on “Var der nogen der sagde scummy hostel?

 1. Hvor er det bare fedt ;o) Sikken en oplevelse I får med jer i bagagen. Glæder mig til at se mere henad vejen. Fortsat god tur. Knus

 2. Det er fandeme frisk gjort og sejt at i klare den alligevel.. :D
  Er sikker på i får mere ud af det end et fancy luksus hotel.

  Knus <3

 3. Hej i to søde…
  Det lyder alt sammen super godt og hyggeligt og meget passende for to unge studerende, der jo bare tager det hele, som det kommer. Det vigtigste er, at humøret er højt, og at der er søde mennesker og en tagterrasse omkring jer. Husk på at Sarah ikke kan leve uden en altan! Pas på hinanden der ude i den store verden. Knus

  1. Tusind tak! Det er nemlig rigtigt! Og tagterassen er bestemt med til at opgradere stedet her! Det vil vi gøre! Pas på hinanden derhjemme og hyg jer! Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.