Så er vi landet i Japan! Turen gik fuldkommen problemfrit. Heldigvis. Sarah sov meget af turen, men det gjorde bestemt ikke noget, for jeg udnyttede en god del af timerne på at træne det japanskesprog – og jeg var endda så heldig at få en privat lærer til formålet! Sarahs sidekammerat var nemlig en japansk kvinde, som blev begejstret over vores/mit forsøg på at lære sproget, og tilbød hendes hjælp. Sikke et førstehåndsindtryk af kulturen!

Det er lidt svært at forstå at jeg endelig har begivet mig ud på mit livs rejse. Den rejse jeg har drømt om siden jeg var helt lille! Det kunne heller ikke være mere perfekt ind at drage ud på rejsen med den veninde jeg har haft i aller længst tid.  

Rent praktisk, vil jeg understrege at flere af indlæggende fremover vil blive skrevet af både Sarah og jeg i mens vi er på rejsen – og måske kun Sarah (dette vil fremgå af de enkelte posts forfatter).
Vi glæder os til at holde jer derhjemme opdateret! Og nå ja! Klokken 7:45, har vi allerede rundet de 28 grader, med udsigt til 35 grader senere på dagen.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. Jeanette Henriksen says:

    Glæder mig til at følge med på jeres rejse og alle jeres fede oplevelser. :D

    Knus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.