vi startede dagen i dag, ud i shinjuku, og var faktisk i bydelen og området omkring, helt til kl: 23:00 her til aften. Vi er begge ret smadret efter en dag med så mange nye oplevelser, men har siddet og snakket om at det har været en rigtig god dag.

 Morgenmaden fandt vi ligeledes i shinjuku, på en lille hyggelig cafe under jorden. Menuen stod på pandekager, kokoscreme, og frisk frugt. Det var nærmere en kæmpe kage, eller sødt brød, fremfor hvad vi kender som pandekager i dk, men godt var det!
Efter morgenmaden tog vi til et animationssted i nærheden. Det tog noget tid at finde ud af alt det med togene, og hvilke toge det sprang hvilke stationer over, men det var en sjov oplevelse, og vi har kunne konkludere at hvis man set tilstrækkelig forvirret ud, så kommer japanerne helt af sig selv og hjælper en.

 Det var et fint lille gratis animationsmuseum, i en hyggelig bydel. Man kunne blandt andet lære hvordan man lavede animationer!


Vi lavede da også selv en, og den skal i afgjort ikke snydes for!:

Efter dagens yderst kreative gøremål, tog vi tilbage mod shinjukus centrum, hvor der ligger et stort indkøbscenter, som potentielt kunne være hver eneste manga/anime fans våde drøm.

 Der var super mange spændene ting at kigge på, men mest af alt var vi fan af de dukker man selv kan samle fra scratch! De var simpelthen alt for seje (og list creepy)


  
  
Vi rundede dagen af med at finde et lækkert sted at spise i nakanos små gader. Valget faldt på Yakiniku, som er mad man selv griller på en grill der er placeret midt i bordet. Maden blev fulgt på vej af sake… Og rigelig af den.


  
Og uden større uddybelse, så JA! Vi spiste da også lige lidt kotunge!


Inden vi vendte hjem til vores scummy (men hyggelige hostel) nødt vi de fine gader i shinjuku, grinede lidt af gadeoptræderne, og nødt udsigten fra metropolien Office building i shinjuku.


  

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.