Dem der har fulgt med på vores rejse, husker formentlig indlægget om omkring det hostel vi havde valgt at indkvarter os på (Var der nogen der sagde scummy hostel?), og hvor rodet der var. Vi var egentlige glade for oplevelsen. Hvor ofte får man lov at sove i noget der mest af alt ligner en blanding mellem slumstormer bolig, fabrik, og måske lidt losseplads? Alligevel var vi dog glade da vi så vores nye hotel. Stack point logde.

Vi havde egentlig ikke rigtig turde stole på de billeder der var på booking.com (kunne man jo mildest talt ikke med det sidste hostel), men det er faktisk bedre end billederne! Her er så hyggeligt, og fredeligt at det er helt vildt. Lige det vi trængte til efter en hæsblæsende uge i Tokyo.

image

image

image

image

image

image

Udover at stedet er dejligt, rent område mæssigt og indretningsmæssigt, så er vores værter også noget af det sødeste man nogensinde har mødt. Vi er blevet hentet på stationen, fået kager, iste, peachjuice, og ikke mindst blevet lovet endnu mere gratis kørsel når vi skal til og fra de aktiviter man nu engang har fået arrangeret sig. Det er faktisk næsten som at være hjemme ved noget (måske lidt fjernt) slægtninge! Dermed sagt at vi er to meget tilfredse piger!

image

image

Vi valgte desuden vores første aften i Narusawa, skulle bruges på ren afslapning, og derfor tog vi til det hotspring som ligger et stenkast fra hvor vi bor. Det var en oplevelse i sig selv. Fantastisk! Men man skulle godt nok lige tage mod til sig, og smide den danske blufærdighed fra sig, for sådan et hotspring forgår altså komplet nøgent sammen med en masse fremmede mennesker. Vi er dog begge nået frem til at det egentlig er et ret sundt foretagende – især for børn – sådan at få afmystifiseret kroppen… Men med al lomme filosofien lagt til side, så var det bare en rigtig dejlig og afslappende oplevelse!

image

image

image

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

  1. Mor says:

    Ser også noget bedre ud end sidste logi… Godt I ikke er sarte.
    Glæder os til endnu flere rejsefortællinger.

  2. Det er da helt klart et bedre sted at være og dejligt med så søde værter. Jeg er lettere misundelig ;)

  3. […] vi var dernede, og nåede at se rigtig meget; Lige fra Shinjuku i Tokyo, til idylliske omgivelser i Narusawa village, videre til rigt dyreliv på Miyajima, til fredsbyen Hiroshima, med båd til Naha, for at […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.