Så er flere rejseplaner kommet på plads. Vi har jo fra starten af haft besluttet os for at vi gerne ville tage rejsen som den nu engang udviklede sig, og ikke planlægge for meget. Det er vi glad for at vi har gjort. Vi har snakket med andre backpackere, og planen havde egentlig været at vi ville have været omkring Kyoto, i løbet af rejsen, men det er vi egentlig gået fra på baggrund af de øvrige backpackeres erfaringer med Kyoto. Vi har ladet os fortælle at det er et meget lidt autentisk område, og at det er meget turistpræget. I stedet for vil vi senere drage til det sydlige Japan – men mere om det en anden god gang! 

Planerne for det næste skridt på vores rejse bliver at rejste til Narusawa. Dette er en af de byer, hvori Fuji bjerget har sine mægtige rødder. Vi skal bo i en hytte, og så vidt vi kan læse os frem til, så er området et skisportsted om vinteren.

Denne gang har vi opgraderet os selv fra et 1 stjernet hostel, til.. Tja… Et 2 stjernet hostel/hotel. Man deler badeværelse og bad med de øvrige beboer i hytten – men det er vi jo efterhånden vant til. Vi skal bo her fra i morgen (mandag D. 3 august) og 4 dage frem (til fredag D. 7 august).

I Narusawa (og omegn) skal vi blandt andet se hvad vi håber på er skøn natur, smukke søer (der er 5 søer der omgiver fujibjerget, hvoraf den ene ligger i Narusawa), besøge Fuji High Q (forlystelsespark), og ikke mindst hovedformålet med vores besøg til Narusawa; bestige Fuji bjerget!

Vi glæder os begge til at komme ud og se lidt natur, selv om vi har elsket vores ophold i fantastiske Tokyo!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.