Vi regner med at ankomme i Naha D.11/08 omkring kl. 19, efter 25 timers sejlads. Vi har ladet os fortælle at turen med færge skulle være en oplevelse i sig selv. Lad os håbe at vi er enige i det! Vi har dog valgt at når vi skal den lange vej fra syd Japan, til central/nord Japan, hvor Tokyo ligger placeret, tager vi et fly, fremfor tog og færge. Vi har bestilt et billigt fly, og den del af rejsen er der sådan set styr på. Vi er tilbage i Tokyo D. 19, og har derefter til den 21 i byen, til vi rejser den lange vej tilbage på den anden side af kloden, til lille Danmark.

Vi ankommer som sagt i Naha D. 11/08, og har her et hotel til D. 12/08. D. 12/08 flyver vi videre til Ishigaki. Ishigaki er en lille japansk ø. Det er en del af Okinawa øerne, men ligger endnu mere sydligt placeret. Vi har valgt denne ø, da vi kunne finde et billigt hostel (kun for kvinder), lige ud til vandet, og fordi der er god adgang til de nærliggende øer, som byder på hiking og snorklings muligheder. Ishigaki er flere gange på nettet blevet sammenlignet med Hawaii.

Vi glæder os til lidt badeferie, og håber på godt vejr, når vi kommer længere sydpå, nu hvor vi har forladt de 37 grader i Hiroshima.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

 1. Mor says:

  Go ide med fly.
  Det ser ud til at være et rigtigt lækkert sted… Sikke en farve vandet har.
  Var inde og snuse lidt – måske har vi også fundet jeres kvindehostel?
  Håber I får godt vejr og At den vejrudsigt vi kan se ikke rigtig passer
  Rigtig go rejse på vand, land og fly
  Knus Bøje og mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.