Dagens emne i september challegen er “Hvad er den sidste gave du modtog?”. Jeg har faktisk fået et par rigtig dejlige gaver på det sidste! Både fra min mor, og min søde kæreste (Jeps! Så er det out in the open! Jeg har fået en kæreste <3). Jeg har fået en smuk vase fra min mor, som jeg har fyldt med kunstige ebay blomster, men det er ikke den sidste gave jeg har fået. Den sidste gave jeg har fået, er en træningstop, som passer perfekt til min ‘way-of-life’!

IMG_4332 IMG_4334
En ‘I run because I like cake’ t-shirt! Jeg syntes simpelthen at toppen er SÅ sjov, men også sand! Jeg er desværre en rigtig slikmund, og jeg elsker at leve det gode liv når det kommer til mad (fy!), men prøver da også at træne tilsvarende (ikke at det altid add’er up).

Jeg er super glad for toppen! Den er lige mig! På en måde betyder gaven meget for mig, for det viser bare at Rene, virkelig kender min humor, og måde at se verdenen på.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.