For at komme tilbage i rutinen med at blogge, og samtidig finde lidt inspiration, har jeg bestemt mig for at gribe en ‘September challenge’. Den er forholdvis simpel, og jeg starter bare fra i morgen af. Jeg syntes den har nogle gode emner, som jeg gerne vil kaste mig over.

Der skal dog stadig være plads til at jeg skriver om de ting jeg oplever, og syntes er vigtige at dele på min blog, så slavisk vil challengen nok ikke blive fulgt. Dog er planen at der skal skrives et interessant blogindlæg, hver dag, resten af måneden.

septemberchallange

Jeg har ikke lavet ‘challengen’, og ejer derfor ingen rettigheder over den – og i samme åndedræt, vil jeg sige, at jeg da også bare syntes andre skal kaste sig over den hvis de har lyst. Skriv gerne en kommentar hvis du ligeledes vælger at gå igang – det er altid sjovt at se andres besvarelser på emnerne.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(12) Comments

 1. Cool, det skal der nok komme nogle gode indlæg ud af.. :D

  1. admin says:

   Det håber jeg da :D Jeg syntes i hvert fald det er nogle ganske fine emner ^_^ Men det er nu også meningen at mine sædvanlige indlæg også skal fylde her på bloggen. Dette er nærmere ment som en slags inspiration, for at komme ind i rutinen igen :D

 2. […] gammel føler du dig?”. Endnu et emne i september blog challengen, som jeg påbegyndte i går. Var jeg blevet spurgt om dette spørgsmål for bare et halvt, til et […]

 3. […] følte du dig presset i dag?”, lyder dagens spørgsmål i september challagen. Svaret er ret kort; jeg følte mig på ingen måde presset i dag. Faktisk har jeg spenderet hele […]

 4. […] September challenge: What pressure did you feel today? | Microcut on September challenge: Start! […]

 5. […] leder os lidt til hvad der fik mig til at skrive dette indlæg i dag. Jeg lod mig inspirerer af min september challenge, som i dag omhandler emnet; “hvad ville du ændre ved i dag?”. For jeg ville afgjort […]

 6. […] sprunget over i dag? Ej det kræver ikke så meget betænkningstid, at besvare dagens spørgsmål i september challengen, for jeg sprang rent faktisk over den ting jeg overvejede om jeg skulle springe over; nemlig dagens […]

 7. […] spørgsmål i september challengen; “Var du i kontrol over din dag i dag?”… Var jeg i kontrol i dag? Ehm, vil du lige være sød […]

 8. […] dag i dag god? Det er sådan set et meget dejligt, og nemt spørgsmål der er at finde i dagens september challenge. “Hvad gjorde i dag god/noget værd?”. Dagen er ikke gået endnu, men derfor kan man […]

 9. […] indskudt lige at besvare dagens spørgsmål i september challengen; “Var du god til at lytte i dag?”, kan jeg fortælle at det var jeg da sådan […]

 10. […] Kort kan man i hvert fald ikke kalde den. Men den er meget passende til dagens, meget åbne, emne i september challengen; “OMG!_____”. Som titlen foreskriver har jeg besluttet mig for at skrive en lille smule […]

 11. […] et meget åbent emne i min september challenge; “Jeg tror på _____”. Jeg har valgt at skrive om kærlighed. Et emne jeg ellers […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.